Telefon: 0247.317.536 | E-mail: sinalioptic@yahoo.ro | "Ochi sanatosi, o viata mai buna."

Lentile OchelariLa Sinali Optic poti beneficia de ochelari de vedere, ochelari de soare cu lentile polarizate sau cu dioprii, de lentile de contact si de o multime de alte accesorii.

Avem grija de clientii nostri. De aceea, la achizitia din magazinul nostru iti oferim urmatoarele beneficii:

  • Optica medicala profesionista si ultramoderna pentru a stabili tipul potrivit de lentile
  • Consultatie si montaj gratuite
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Produse de la branduri de renume, de o calitate garantata.

Am ales sa colaboram cu furnizorii de lentile cei mai profesionisti: Essilor, Hoya, Zeiss, Interoptik, Triq Vision Distribution, Rhein Vision pentru a va putea oferi o gama diversa de lentile.

Astfel poti achizitiona rapid si usor ochelari progresivi, bifocali, cu filtru pentru PC, cu lentile de tip office, heliomate si multe altele. In plus, poti adauga toate tratamentele pe care le doresti pentru a obtine o pereche de ochelari de cea mai buna calitate si la cel mai avantajos pret. 

lentile ochelari 

 

 

 

Lentile monofocale

Lentilele monofocale sunt destinate corectiei fie pentru vederea de aproape, fie pentru vederea la distanta.

Lentile bifocale

Lentilele bifocale sunt destinate corectiei vederii de distanta si aproape, cu aceeasi lentila, iar delimitarea zonei de distanta de cea de aproape este clara, vizibila. Segmentul pentru aproape (citit) este confortabil, cu lungimea de 25 sau 28 mm.

Lentile progresive

Lentilele progresive sunt cele mai performante lentile; asigura vedere clara la orice distanta (exista zona vederii la distanta, la semidistanta si pentru vederea de aproape), fara delimitare vizibila a acestor zone (estetice), nu tradeaza varsta purtatorului si se pot monta pe orice rama oferind o mare libertate de miscare.

Lentile progresive de interior

Lentilele progresive sunt lentile pentru lucru si birou, dar nu pot fi purtate pe strada. Asigura o vedere confortabila atat pentru aproape cat si pentru intermediar (pana la 1,5m).
In functie de tipul materialului, va putem oferi: lentile organice (de plastic), lentile minerale (de sticla) sau lentile din policarbonat.

Lentile organice (plastic)

Lentilele organice sunt cu pana la 50% mai usoare decat lentilele minerale, ofera protectie UV, sunt rezistente la socuri (nu se sparg) si se pot monta pe orice rama.

Lentile minerale

Lentilele minerale sunt recomandate pentru anumite activitati, mai ales pentru cele care se desfasoara la temperaturi ridicate (sudura, topitorii) sau in mediu cu mult praf (nu se zgarie), se sparg usor, sunt mai grele decat orice alte lentile si se pot monta doar pe rame intregi.

Lentilele din policarbonat

Lentilele din policarbonat sunt rezistente la impact (recomandate pentru actvitati sportive, copiilor, pentru un stil de viata activ), sunt incasabile, sunt foarte usoare si elastice; Sunt mai subtiri cu 25% decat lentilele organice si sunt recomandate pentru rame cu surub si fir.

Contact