Telefon: 0247.317.536 | E-mail: sinalioptic@yahoo.ro | "Ochi sanatosi, o viata mai buna."

Determinari Dioptrii



Pentru ca vederea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, le punem la dispozitie posibilitatea stabilirii dioptriilor utilizand tehnica de ultima generatie si personal foarte bine pregatit.

Personalul nostru specializat poate sa elibereze prescriptii in urma consultatiilor astfel sa va oferim tratamente de calitate.

Cabinetul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie in vederea stabilirii exacte a dioptriilor si a tipului de lentile corespunzatoare.

Calitatea serviciilor si satisfacerea clientilor sunt in prim plan pentru noi. Avem grija atent de vederea ta, trebuie doar sa ne contactezi pentru consultanta gratuita !

Nu mai amana, programeaza-te chiar acum!

 

determinari dioptrii

 

 

Investigatii 

 

In cabinetul nostru se pot determina urmatoarele vicii de refractie: miopia, hipermetropia, astigmatismul si presbiopia.

Miopia - este un defect al vederii care se manifesta prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la o distanta mai mare. Globul ocular al persoanelor mioape este mai alungit, fiind nevoie de lentile divergente pentru a corecta vederea, deplasand focarul pe retina. In jur de 26% din populatia lumii are miopie.

Hipermetropia - este o afectiune a ochiului, caracterizata prin formarea imaginii in spatele retinei, ceea ce face ca imaginea sa devina incetosata. In esenta, hipermetropia se datoreaza unui viciu de refractie, caracterizat printr-un deficit de convergenta ce face ca imagina obiectelor sa se formeze in spatele retinei. Persoanele ce sufera de hipermetropie vad totusi relativ mai bine la distanta, desi vad obiectele departate mai aproape decat sunt in realitate. Aceste persoane au de cele mai multe ori probleme in a focaliza imaginile apropiate si nu pot realiza activitati precum cititul sau cusutul. Din punct de vedere optic, hipermetropia este contrara miopiei.

Astigmatismul - este o boala oftalmologica manifestata printr-o deformare de cornee care atrage dupa o refractie defectuoasa a razei de lumina in globul ocular. In cazul astigmatismului razele de lumina alba care sosesc la ochi sub forma de raze paralele vor suferi un proces intens si inegal de refractie, cu cat aceasta refractie diferentiata va fi mai mare, cu atat se considera astigmatismul mai grav.

Presbiopia - este pierderea treptata a capacitatii ochilor de a focaliza obiectele apropiate. Aceasta se dezvolta de obicei dupa varsta de 40 de ani si este un semn natural al imbatranirii. Va puteti da seama ca suferiti de aceasta afectiune atunci cand pentru a vedea bine trebuie sa indepartati obiectele mai mult ca de obicei. Daca aveti miopie, atunci puteti rezolva problema temporar citind fara ochelari. Presbiopia poate fi diagnosticata la un simplu examen oftalmologic si poate fi corectata cu ochelari, lentile de contact sau pe cale chirurgicala.

 

Contact