Telefon: 0247.317.536 | E-mail: sinalioptic@yahoo.ro | "Ochi sanatosi, o viata mai buna."

Accesorii OchelariLa Sinali gasesti toate accesoriile necesare ingrijirii ochelarilor tai.

Spray-ul de curatare a ochelarilor este foarte util daca esti in deplasare sau nu ai la dispozitie apa de la robinet si un sapun pentru clatirea lentilelor inainte de a le curata. Pulverizeaza spray de curatare din abundenta pentru a indeparta praful si alte resturi inainte de a sterge lentilele. In cazul in care lentilele au un strat de acoperire anti-reflex (AR), asigura-te ca spray-ul ales este aprobat pentru utilizarea pe lentile de acest tip.

Poti folosi si servetele umede de unica folosinta speciale pentru curatarea lentilelor. Incearca sa cureti mai intai lentilele de praf sau resturi. Sufla orice particule inainte de a sterge lentilele, pentru a evita zgarierea acestora.

Lavetele de curatat din microfibra sunt o alegere excelenta pentru curatarea ochelarilor. Aceste lavete curata foarte eficient si atrag urmele uleioase evitand intinderea murdariei. Dar, pentru ca acestea sa fie eficiente, asigura-te ca le cureti in mod frecvent. Spala laveta cu un detergent obisnuit de vase si clateste cu multa apa curata. Permite tesaturii sa se usuce la aer.

Utilizeaza un toc pentru protejarea ochelarilor de zgarieturi si praf. Nu aseza niciodata ochelarii cu lentilele in jos.

Cand trebuie sa iti schimbi in mod constant ochelarii de distanta cu cei de citit este foarte usor sa ii scapi sau sa ii pierzi. O solutie la aceasta problema este un lantisor sau un snur pentru ochelari. La noi gasesti o varietate mare de modele si culori.

Vino si tu la Sinali Optic sa iti completezi gama de produse de ingrijire a ochelarilor tai.

accesorii ochelari

Contact